İSTANBUL / BAŞAKŞEHİR - Hacı Ali Osman Gül Anaokulu

Hacı Ali Osman Gül Anaokulu

Adres
Şahintepe Mahallesi Uğur Mumcu Cad.Yalçın Sok.No.121 Hacı Ali Osman Gül İlkokulu Başakşehir/İstanbul
Vizyon
Öğrencilerimizin gelişim düzeylerini, ilgi alanlarını ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak; sürekli gelişmeyi sağlayan, davranış kazandırmayı ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren eğitimcileri ile, çevre bilinci olan, soran,sorgulayan,araştıran,yorum yapabilen, ,sağlıklı, mutlu bireyler yetiştirmek ve öğrencilerimizin geleceğimiz olduğu inancıyla örnek okul olmaktır.
Misyon
Bulunduğu çevredeki bireyin hak ve düsüncelerine saygı duymayı öğretmek için gerekli ortamı hazırlamak. Davranışlar ve ögrenme sürecinde sorumluluk alabilme olgusunu geliştirmek. Ögrenim sürecinde akılcı yaklaşım sağlamayı oluşturmak. Etkin ve aktif ögrenmeyi özendirmek. Spor ve sanatta gelisimi desteklemek. Dürüstlük , arkadaşlık , dostluk , iyilik duygularını geliştirmek. Çevreye duyarlılık duygularını kazandırmak. Ruhi ve fiziki sağlığın önemi hakkında farkındalık oluşturmak Topluma hizmet olgusunu gelistirmek. Arastirma ve yaratıcılığın gelismesini sağlayacak çevre olusturmak. Ögrencide bagımsız çalısma ve buna baglı olarak memnuniyeti ön plana çikarmak. Ögrenmeyi ögretmek ve buna özendirmek. Atatürk ilkeleri ile demokratik ve laik cumhuriyete sahip çıkan; insana, topluma ve doğaya saygılı bireyler olarak hayata hazırlamaktır.
E-Twinning Avrupa Kalite Etiketi E-Twinning Okulu
08.00-12.40 13.00-17.40
İETT,MİNÜBÜS VE ŞAHSİ ARAÇLA ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR
SERVİS VARDIR
ŞAHİNTEPE MAHALLESİ
10 KM
300 ÖĞRENCİ KAPASİTEMİZ BUUNMAKTADIR
BAŞARILI
YÜZDE 100
Sportif Etkinlikler
Salon Sporları Atölyemiz yapılmış olup tüm sportif etkinlikler bu atölyemizde gerçekleştirilmektedir.
Bilimsel Etkinlikler
FETEMM(Fen/Teknoloji/Mühendislik/Matematik)Atölyesi ve Yazılım/Tasarım(Robotik-Kodlama) atölyelerimiz yapılmış olup tüm bilimsel etkinlikler bu atölyelerimizde gerçekleştirilmektedir.
Proje Çalışmaları
MEB,İl milli eğitim ve Başakşehir ilçe milli eğitimin projelerine aktif katılım sağlanmaktadır.
E-twinning projeleri aktif olarak yoğun bir şekilde sürdürülmektedir.
Diğer Hususlar
Tasarım/Beceri atölyelerinin tamamı okulumuzda yapılmış olup aktif bir şekilde kullanılmaktadır.Okulumuzda akıllı tahta ve fiber internet alt yapısı mevcuttur.