İSTANBUL / BAŞAKŞEHİR - Hacı Ali Osman Gül Anaokulu

Nature From the Language of Mythology ( Mitoloji Dilinden Doğa )

Mitoloji Dilinden Doğa

NATURE FROM THE LANGUAGE OF MYTHOLOGY

(Mitoloji Dilinden Doğa)

12-04-2023   Okulumuz öğretmeni Kadriye Aslı YALÇINTAŞ, 5 yaş E şubesi öğrencileri ile birlikte e-Twinning kapsamında oluşturulan NATURE FROM THE LANGUAGE OF MYTHOLOGY (Mitoloji Dilinden Doğa )adlı projelerine yüksek öğrenme motivasyonları ile başladılar.

Proje 10’u Türkiye, 2’si Yunanistan, 2’si Makedonya, 1’i Romanya ve 1’i Litvanya olmak üzere toplamda 16 öğretmen ve öğrencilerinin işbirliği ile yürütülüyor.

Bu proje kapsamında öğrencilerimizin farklı kültürlerdeki hikayeleri tanımaları, farklı bakış açıları kazanmaları ,hayal güçlerini geliştirmeleri, toprağın ve doğanın;  mitoloji ve bir çok şeyin ana kaynağı olduğunu fark etmeleri ve Web2 araçlarını öğrenmeleri amaçlanmıştır.

Miniklerimiz mitolojinin dilinden; doğayı, kültürü ve aralarındaki ilişkiyi merakla, eğlenerek öğrenmeye devam ediyor.

Projede yer alan her öğretmen tarafından proje için oluşturulan logo ve afiş çalışmaları anketler yoluyla belirlenmiştir ve Kadriye Aslı YALÇINTAŞ öğretmenimizin tasarımları anketler sonucunda seçilerek projenin logosu ve afişi olarak kullanılmıştır.

Öğretmenimize ve öğrencilerimize başarılar dileriz.

Yayın: 12.04.2023 - Güncelleme: 12.04.2023 15:22 - Görüntülenme: 55